Dostosuj indywidualnie swoje Ulubione strony: Przeciągnij i upuść funkcje w żądane miejsce. Czy chcesz usunąć funkcję? Dotknij ikony kosza w lewym górnym rogu, a funkcja zostanie usunięta. Następnie wyjdź z trybu konfiguracji - gotowe! W ten sposób zaprojektujesz przejrzysty i wydajny graficzny interfejs użytkownika.