Přizpůsobte si své oblíbené stránky: Jednoduše přetáhněte funkce na požadované místo. Chcete odstranit funkci? Klepněte na symbol koše vlevo nahoře a funkce se odstraní. Poté ukončíte konfigurační režim – hotovo! Tímto způsobem vytvoříte přehledné a efektivní uživatelské rozhraní.