Beveiliging van uw configuraties tegen ongewenste wijzigingen. Via de individuele instellingen definieert u precies met een vinkje of kruisje wie toegang heeft tot welke functies. Bovendien kunt u het volledige profiel met behulp van het sleutelpictogram beveiligen tegen onbedoeld bewerken.